Leskisten

 

Een thema van een projectweek is meestal snel gevonden. Maar hoe vul je hem nu met de juiste leuke opdrachten?? Soms zie je door de bomen het bos niet meer, door het grote aanbod aan leuke opdrachten dat al te vinden is op internet / pinterest. Wij helpen jou een weg te vinden in dit ondoordringbare bos.

De uiteindelijke uitvoering van de opdrachten blijft in handen van de leerkracht. Ondersteuning door middel van inzet van gastdocenten / bedrijfsmedewerkers is daarbij ook mogelijk. Kosten van een gastdocent; 50 euro per uur.

Je kunt met één klas mee te doen, maar het is ons gebleken dat het erg leuk is om met meer klassen van de school mee te doen.

Wij kunnen een projectweek op maat maken voor uw school, maar daarnaast hebben wij een vast aanbod. Dit aanbod hebben wij op verschillende basisscholen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis uitgevoerd. 

 

Onderstaand ons aanbod

 

Blue-bots 

Met de Blue-Bot kunnen kinderen van 4-12 jaar aan de slag met programmeren.

Je huurt van Marel Educatie zes blue-bots met een oplaadstation en 4 verschillende matten.

 

Wat de Blue-Bot uniek maakt, is dat hij Bluetooth aan boord heeft. Je kunt Blue-Bot dus koppelen aan een iPad of Android tablet. Zowel in de App Store van Apple als in de Play Store van Google vind je de Blue-Bot app. Met deze app kun je Blue-Bot programmeren. Met de knoppen op de rug van de blue-bot kan deze ook geprogrammeerd worden. 

 

Huurkosten;

1 week: 100 euro 

2 weken: 150 euro 

3 weken: 175 euro 

Drones

Met de drones kunnen kinderen van 9-12 jaar aan de slag. 

Je huurt van Marel Educatie 5 kleine drones, met 15 batterijen en opladers. 

 

De drones zijn alleen voor binnen gebruik bedoeld. 

 

 

 

 

 

 

Huurkosten

1 week: 30 euro

2 weken: 45 euro 

3 weken: 52 euro

Elektriciteit 

In ontwikkeling 


Magnetisme

In ontwikkeling

Overbrenging

In ontwikkeling 

Constructie

In ontwikkeling