Altijd al iets met het onderwijs willen doen, maar weet je niet zo goed hoe het aan te pakken? 

Wij kunnen jou helpen door middel van het ontwikkelen van een lespakket dat aansluit op de belevingswereld van de leerlingen. 

 

Wat is een lespakket?

Een lespakket is een pakket waarmee de docent zijn leerlingen begeleidt.

 

Het belangrijkste is om de doelstellingen helder te hebben, wat wil je bereiken met het lespakket? Deze lesdoelen stellen wij dan samen op met het bedrijf door vragen te stellen zoals: " Welke essentie van het bedrijf wil je overbrengen aan de kinderen?" "Wat zijn de mogelijkheden binnen het bedrijf om dit te laten zien?" etc. 

 

Een bedrijf gaat mee met de nieuwste veranderingen, maar het kerndoel zal niet veranderen. In het lespakket wordt er rekening gehouden met de nieuwe ontwikkelingen en kan hierdoor aangepast worden.

Wij werken met het Ontwerpend en Onderzoekend leren (OOL) principe. Dit betekend dat de vraagstelling altijd aangepast kan worden naar de nieuwste "problemen / veranderingen". Voor meer informatie over OOL kijk dan hier.

In het lespakket houden wij rekening met het maken van een product (ontwerpend) of proces (onderzoekend).

 

Een op maat gemaakt lespakket.

Wij vragen voor de ontwikkeling 80 euro per uur excl. BTW.

 

Het verschilt per bedrijf hoe lang wij bezig met het ontwikkelen van een pakket. Ligt er al een lespakket dat alleen aangepast moet worden zullen wij minder uren nodig hebben.