Partners

Sparty Promotions

Samen hebben wij media lessen voor op de basisscholen / buitenschoolse opvang / bibliotheken.

 

Jarenlang heeft hij in het uitgaansleven en de lokale horeca ervaren dat veel mensen wel internetpromotie willen, maar door de vele mogelijkheden niet weten hoe ze dit effectief kunnen gebruiken.

Daarbij hebben veel mensen naast hun eigenlijke bezigheden weinig tijd en zin om deze kostbare extra tijd aan hun promotie te besteden. Daarom biedt Arthur de helpende hand.

Deelfruit

Samen met Deelfruit geven wij lessen over alle aspecten over fruit. Dus niet alleen waar het vandaan komt, maar ook hoe het groeit in de kassen en welke technieken hierbij komen kijken. 

 

Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van delen. En dát delen we graag met jou. De unieke samenwerking tussen teler en leerwerkbedrijf vormt de basis voor ons bedrijf. Met de afname van DeelFruit krijg je niet alleen de garantie op vers fruit maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van onze mensen binnen het leerwerkbedrijf

NME - Stichting Milieu Dichterbij

Op het gebied van duurzaamheid en natuur werden al verschillende workshops / lessen georganiseerd vanuit NME en Milieu Dichterbij. In samenwerking met hen zijn we druk bezig hier in te verdiepen en te innoveren, nu er staat meer gebeurd op het gebied van duurzaamheid en energie.  

TechnetKring NWN 

Als Marel educatie hebben wij de uitvoerende activiteiten bij het onderwijs overgenomen van de TechnetKring NWN. 

Afgelopen jaren heeft de TechNetKringNWN zich ingezet op promotie van techiek onderwijs op de basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs. Dit deden zij aan de hand van techniekweken, gastlessen en bedrijfsbezoeken. Daarbij verbindt de TechNetKringNWN onderwijs, ondernemers en de gemeentes uit de regio Waterweg Noord.  

MKB Game

Het MKB Business Game is een spel dat gespeeld kan worden door diverse professionals, zowel in het laag, midden en hoog management ten behoeve van teambuilding en organisatieontwikkeling. 

 

 

The Service Concept 

Wij hebben verschillende Augmented Reality workshops ontwikkeld voor de bovenbouw van de basisschool. 

 

TheServiceConcept.com bedenkt en ontwikkelt disruptieve concepten en Augmented Reality (AR) en Mixed Reality(MR) applicaties.

Wij zijn pioniers op het gebied van augmented reality. Wij ontwikkelen disruptieve concepten en applicaties voor tablets, smart phones en slimme brillen. Wij geloven dat AR technologie de wereld gaat veranderen en dat het de manier waarop wij met elkaar communiceren drastisch zal vereenvoudigen. 

Stichting Invie 

Stichting Invie staat voor Innovatie voor Iedereen. Via deze stichting wordt het volgende structureel aangeboden;

  • Uitleen leskisten / gereedschappen;
  • Ontwikkeling workshops;
  • Evenementen