Wat kunnen wij bieden na de corona crisis

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 10:18

Wat bieden wij aan na deze corona crisis, waarin kinderen thuis hebben gezeten.

 

Als Marel Educatie zijn wij de verbindende schakel tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Wij zijn een partij die makkelijk de vertaalslag tussen beide werelden maakt en advies op maat kan geven. Wij ondersteunen scholen bij het organiseren van projectweken en / of implementatie W&T. En bedrijven ondersteunen wij bij het maken van leerzame gastlessen, en lespakketten op het niveau van de verschillende leerlingen.

 

Daarnaast hebben wij een stichting opgericht die het doel heeft jongeren in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar, met hun ouders en/of verzorgers kennis te laten maken met de nieuwste technologische innovaties, door het organiseren van verschillende activiteiten.

 

Aanbiedingen:

 

Ondersteuning in de klas

Schiedam, Vlaardingen en Maassluis

Groep 3-8

Duur; t/m de zomervakantie

Zijn er toch kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken na een paar weken thuis onderwijs? Dan springen wij graag in om jullie te helpen.

 

(Inval) leerkracht

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis

Onderbouw

Duur; 1 a 2 dagen per week t/m de zomervakantie

 

Stadskraan

Vlaardingen

Groep 7-8 VO 1

Duur; 3 uur

Waar; Balder en achter Museum Vlaardingen

Voor de stichting Stadskraan hebben wij een les ontwikkeld over de geschiedenis van de stadskraan, en het nabouwen van een model van de kraan. De les over het culturele erfgoed vind plaats op de Balder, en de techniekles in een tent achter het museum, waar ook de restauratie van de stadskraan plaatsvindt.

 

Energiebesparing project

Schiedam

Groep 6-8

Duur; 1 uur gastles, half uur presenteren aan het einde van het project

Waar; Op school   

Lessen over de mogelijkheden op energiebesparing bij jouw thuis, waarna het mogelijk is voor ouders om in gesprek te gaan met een energiecoach over grotere besparingen.

 

Voor meer informatie: neem contact op via info@mareleducatie.nl of 06-41327789 (Jolien v/d Marel)


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.